Udstillingen 28. maj - 20. juni 2010:

I denne perioder udstillede vi værker af kunstnerne Renate Müller, Christel Schultz og Barbara Frahm.
Initiativtager til udstillingen var Renate Müller, som døde for få måneder siden. Sammen med Christel Schultz og Barbara Frahm arbejdede Renate Müller gennem mere end 30 år sammen i kunstnerkollektivet Atelier Hütten, som Barbara Frahm og Christel Schultz stadig tilhører.
Kollektivet har værksted midt i Hamburgs storbymiljø, men en dyb interesse for samspillet mellem mennesker, natur og miljø betyder, at der en stor del af året arbejdes og hentes inspiration i marsklandet med Neukirchen som udgangspunkt.

Renate Müller kom fra Stettin og blev uddannet fra HFBK (Hochschule für die bildende Künste) i Hamburg efterfulgt af studier i Wien. Hendes værker tager ofte form som "objektkasser", hvor hun samler sin søgen efter det oprindelige i mennesket og i naturen.

Også Christel Schultz blev født i Stettin og uddannet ved
HFBK, Hamburg. I sine billeder udforsker Christel Schultz eksistentielle spørgsmål ofte med udgangspunkt i kristne symboler og ofte med hesten, som udtryk for manglende lydhørhed overfor naturen og det oprindelige.

Barbara Frahm er født og opvokset i Hamburg og uddannet ved Atelier Hütten. Hendes værker afspejler en dyb interesse for naturen. I billeder og installationer giver hun udtryk for bestyrtelse over de mange ind- og overgreb, hun ser ske mod det oprindelige - samtidig med at hun søger at afmystificere og nyfortolke klassiske billedsymboler og mytologier.
Du kan læse mere om Atelier Huetten ved at klikke her.
................................................................................................................

Populære opslag fra denne blog

Udstillingen 5. april - 26. april 2012:

Udstillingen 20. august - 18. september

Udstillingen 28. maj - 26. juni