Udstillingen 23. september - 23. oktober 2011


Når denne udstilling fik titlen Pril, skyldtes det kunstnernes fascination af Vadehavet og naturen i det sydvestjyske hjørne. Tidevandsstrømmen i Vadehavet, der presser Nordsøens vand ind i marsklandet og senere trækker vandet tilbage med lige så voldsom kraft, kaldes en pril. Og den største danske pril løber netop mellem Vadehavsøerne Sild og Rømø.
Lis Andersen er dybt fascineret af samspillet mellem træ og sten - et samspil som kommer til udtryk i skulpturenes rene, stramme linjer. Hun er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding i '78. Derefter tog hun til Italien og tilbragte de næste seks år på først Keramisk Institut i Faenza og derefter Akademiet i Carrera. I dag bor og arbejder hun i Ribe.
Du kan se hendes værker ved at klikke her.
Pernille Bejer bor og arbejder i Ballum. Hendes grafiske arbejder handler meget om spor - hvad enten det er spor i sandet, når vandet trækker sig tilbage eller det er spor efter en storm. Pernille er uddannet på arkitektskolen i Aarhus og har været tilknyttet Grafisk Værksted Odense i en årrække.
Du kan se hendes arbejder her.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Populære opslag fra denne blog

Udstillingen 5. april - 26. april 2012:

Udstillingen 20. august - 18. september

Udstillingen 28. maj - 26. juni